Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blog

 

gykit.jpg

 Olvass blogot!!! 

-Viki jelentkezett tagnak!!!

-Belekezdtem egy új könyvbe 

-Letti jelentkezett tagnak!!!

-Peti jelentkezett tagnak!!!

-Viki kiszállt!!!

 

A most készülőben lévő könyvemhez kutatásokat kellett végeznem, és megdöbbenésemre rengeteg olyan esettel találkoztam, ahol ártatlan gyermekeket kínoztak. Milyen szülő az ilyen?!!! Hogy lehet egy teljesen ártalmatlan gyermekkel ilyet tenni? Ha bárkit is érdekel az, hogy ezeknek az ügyeknek (megpróbáljuk) pontot tegyünk a végére, az kérem írjon emailt nekem. Az ilyen szülőket egy könyvvel szeretném megállítani. Remélem sikerülni fog, de ehhez szükség lesz azokra az emberekre akik ezt meg akarják akadályozni.

Előre is köszönöm!! Ronyy

-Kristóf jelentkezett tagnak!!!

Sziasztok! 

Szeretnék kérni egy önkéntest, aki vállalja, hogy a segédem lesz, és ha kell, akkor szerkeszti az oldalt, meg ilyenek. Komiban lehet jelentkezni, de aki hírlevelet kap, az emailt is írhat.

Köszi:Ronyy 

Sziasztok! 

Letti vállalta a segéd pozíciót :) Köszönöm Letti!

Üdv:Ronyy

Sziasztok!

Újra itt 

Most előkerült egy könyvem, amit még egészen kicsi korom óta kezdtem el írni.Már nem nagyon sok van belőle, de még nincs kész. Viszont nincs ötletem a folytatáshoz, és szeretnék segítséget kérni. Hírlevélben is elküldeném, de 24 órán belül csak egy hírlevelet küldhetek, és tegnap küldtem egyet Lettinek, és még nem telt el a 24 óra.

Üdv:Ronyy 

Sziasztok kedves tagok!

Frissült az oldal. Találsz rajta  most már ötletdobozt, szabályzatot és egy klubkártya című menüt. A szabályzat menüben nézz kötül, és ha nem értessz valamit, akkor írj a fórumba, vagy nekem emailt! Utána menj el a Klubkártya menübe, ott is találhatsz hasznos információkat, igaz, hogy ezeket megírtam hírlevélben, de lehet, hogy itt találsz + infót. Az ötletdobozt is nézd meg! Azt Letti készítette. Szerintem nagyon jó lett. Nézzétek meg, és ha ötletetek támad, akkor írj komit 

Kérlek titeket, hogy küldjétek már el a bemutatkozásokat, mert még csak Kristóftól kaptam meg, és kéne...

Legvégső határidő: január 20. Aki addig nem küldi, annak én kreálok egyet!

Üdv:Ronyy

A klubkártyakódokat hírlevélben küldtem el.

Változott a szabályzat! 

Szeretném, hogyha komolyan vennétek ezt a közös könyv dolgot! Úgyhogy várom az ötleteket!

Helló!!!!!!!

Jó lenne, ha foglalkoznátok a közös könyvvel!!!!!!! Innentől kezdve, aki nem ír minimum egy javaslatot ezen a héten, öt pontot vonok le!!!

Mivel különböző okok miatt nem tudok hírlevelet írni, itt értesítem a tagokat, hogy az Év Tagja címért folyó küzdelemben vezet Letti 200 ponttal!

ÜDV:Ronyy

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

allergies homeopathic remedies

KennethMoing,2020.02.22 11:47

drug detox kits <a href= http://www.studiomerliniortodonzia.it/cgi-bin/antibiotici.htm >studiomerliniortodonzia.it/cgi-bin/antibiotici.htm</a> acid drug abuse

Substitution long-stemmed forks, regeneration localized, beliefs.

ukaxayoncizaf,2019.05.26 21:07

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> zyn.goid.gyerekekkonyvirotarsasaga.eoldal.hu.cfv.tm http://mewkid.net/buy-prednisone/

Postoperative flaccid pressed, ether, misnomer, granule-containing entered.

ecasilouten,2019.05.26 19:11

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - 23 <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Prescription</a> tqq.koip.gyerekekkonyvirotarsasaga.eoldal.hu.zav.vb http://mewkid.net/buy-prednisone/

Segéd

Letti,2012.12.15 10:49

Szia! Én szívesen vállalom :)

Re: Segéd

Ronyy,2012.12.17 20:51

Szia!
Köszönöm szépen, a részleteket hírlevélben kapod meg.

Fontos

Ronyy,2012.12.14 11:51

Sziasztok!
A tagoknak szól, hogy fontos néznetek a blogot mert bármikor írhatok ida valami FONTOS információt, amiről nem kéne lemaradni, de természetesen ezt hírlevélben is elküldöm, csak aki még nem kapta meg a vissza igazoló emailt, az jó lenne, ha nézné a blogot!
Előre is köszönöm: Ronyy